Je nieuwe auto liever gespreid betalen?
Dat kan met Findio voor Auto!

Betaal je auto in termijnen

Heb jij bij ons de perfecte auto gevonden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze in termijnen te betalen in plaats van het hele aankoopbedrag in één keer te voldoen. Onze financieringspartner Findio voor auto maakt dit mogelijk. Door je auto per maand te betalen, kun je je spaargeld op de bank laten staan of er iets anders leuks mee doen.

Met Findio voor Auto kun je rekenen op:

  • een vaste scherpe rente van 5,9% tot € 15.000 en 4,9% vanaf € 15.000.
  • altijd kosteloos vervroegd aflossen.
  • een vaste looptijd naar keuze.
  • een vast maandbedrag, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Klik HIER om het maandbedrag van jouw auto te berekenen en een vrijblijvende aanvraag te doen.

Findio voor Auto

Bij Findio voor motor Auto staat het klantbelang voorop. Jouw wensen en persoonlijke financiële situatie neemt Findio voor Auto als uitgangspunt. Dit betekent dat je kunt rekenen op eerlijk advies en passende oplossingen. Vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij Findio voor Auto terecht.

Findio voor Auto is specialist in de financiële dienstverlening voor de mobiliteitsbranche en een handelsnaam van Ribank N.V., met meer dan 50 jaar ervaring in mobiliteit. Kredietgever Ribank is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 300.95.283 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12010739. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Financieringsmaatschappij Ribank N.V. is een onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL), marktleider in consumentenkrediet in Nederland. CA CF NL is op haar beurt weer een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste banken ter wereld.