25 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
24-2-2024 12:04:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uiterst tevreden Fijn geholpen Goede service Komt afspraken goed na Alleen maar positieve ervaringen TOP
23-12-2023 19:02:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Nadat ik samen met mijn zoon in mei een auto heb gekocht ben ik wederom terug gegaan naar Rob Kwinten om een auto te kopen met mijn moeder. Aangezien hij ons de eerste keer zo goed heeft geholpen was het voor ons duidelijk dat we de hoop hadden hier weer te slagen. Hij had de auto die wij zochten zelf niet staan maar heeft mee gezocht om aan de wensen van mijn moeder te voldoen. Uiteindelijk is de juiste auto gevonden in de regio Rotterdam. Rob heeft de auto opgehaald en alles verzorgd. Wat een top service. Rob namens mijn moeder hartelijk bedankt.
28-7-2023 22:16:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Helemaal top! Top service . Geweldige auto. Goede communicatie. Absolute aanrader!
20-6-2023 09:52:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prima geregeld allemaal. Belt ook nog eens terug als je de auto al een poosje hebt.
9-6-2023 16:38:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Kende Rob totaal niet, maar fijn contact gehad telefonisch. Nog mooie Suzuki sx4 ingeruild en een bijna nieuwe Ford Puma gekocht. Van beide kanten een realistische deal kunnen doen. Is een heel normale man, die ook nog eens terugbelt als je de auto al een paar weken hebt. Zouden anderen een voorbeeld van kunnen nemen.
5-5-2023 16:45:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel fijn bedrijf en uitermate correct behandeld door meneer Kwinten. Alles tot in de details keurig geregeld en heb met een heel betrouwbaar gevoel zaken mogen doen.
25-4-2023 18:26:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Rob is een topper in service verlenen!! Ben superblij met mijn auto! Nu in een schroef gereden, domme pech, naar Rob helpt als Superman , top Rob!
11-4-2023 07:09:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
4 april mijn audi a3 opgehaald, ontzettend fijne en aardige man, rob maakt graag een praatje en levert kwaliteit. Top ervaring gehad en zou rob aan iedereen aanbevelen.
8-4-2023 16:01:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
afgelopen week daar mijn nieuwe auto gekocht, nissan. In de week daarvoor vriendelijk te woord gestaan door rob. Afspraak gemaakt voor een bezichtiging en een proefrit. Heel gemakkelijk, heel soepel en heel snel.. Na de proefrit was ik al klaar met mijn beslissing. Oude ingeruild en we hebben er een mooie en eerlijke deal van gemaakt. Een week later heb ik hem opgehaald. Alvorens ik weg kon rijden eerst nog een duidelijke en uitgebreide uitleg gehad. Zeer tevreden weg gereden bij een vriendelijke, kennis van zaken, hardwerkende eigenaar. Rob, dank je wel. Tienen deel ik nooit uit. nobody is perfect. het komt wel dicht in de buurt.
26-11-2022 17:00:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Rob is een hele open en vriendelijke man. Geen praatjes maker maar iemand waarvan je weet wat je er aan hebt. Meteen eerlijk over de auto. Omdat we niet uit de buurt van Valkenswaard komen eerst per mail en telefonisch contact gehad, via de telefoon kregen wij er al een goed gevoel bij en dat resulteerde in een ritje naar Valkenswaard. Ik kan het iedereen aanraden. Rob heeft de auto bij ons thuis afgeleverd, als het nodig is dan zouden we opnieuw een auto bij Rob kopen ondanks de verre afstand.
23-11-2022 09:17:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Test 7
19-11-2022 14:28:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week mijn auto op mogen halen bij Rob Kwinten in Valkenswaard. Tijdens een zoektocht voor een andere auto en enkele proefritjes te maken, met enkele verschillende modellen, was de keuze duidelijk. Het merk en type was bekend, de kleur en welke opties erop moesten zitten was ook duidelijk, nu nog even zien te vinden. Toch maar eens bij Rob op de koffie, hij heeft aan een beknopte samenvatting van onze wensen genoeg. Na een paar dagen kreeg ik al een belletje: GEVONDEN..!!, al mijn wensen waren vervuld. Rob heeft aan een half woord genoeg en komt zijn afspraken na. Zoekt u een andere auto, ga eens naar Rob Kwinten, eerlijke occasions maar ook een zoektocht voor liefhebbers gaat hij niet uit de weg, en de koffie staat volgens mij altijd klaar.
14-11-2022 20:15:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week mijn auto op mogen halen bij Rob Kwinten in Valkenswaard. Tijdens een zoektocht naar een andere auto en enkele proefritjes gemaakt te hebben met enkele verschillende modellen, was de keuze duidelijk. Het merk en type was bekend, de kleur en welke opties er op moesten zitten was ook duidelijk, nu nog een zien te vinden. Toch maar eens bij Rob op de koffie, hij had aan een beknopte omschrijving van onze wensen genoeg. Na een paar dagen kreeg ik al een belletje : gevonden , al mijn wensen waren vervuld. Rob heeft aan een half woord genoeg en komt zijn afspraken na. Zoekt u een andere auto , ga eens bij Rob Kwinten kijken , hij heeft eerlijke occasions staan maar gaat een zoektocht naar een speciale auto voor liefhebbers ook niet uit de weg . Hij kent de markt dus weet ook vrij snel wat en waar iets te koop staat . Ga gewoon maar eens kijken in Valkenswaard de koffie staat vast al klaar .
13-11-2022 17:36:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen week mijn auto op mogen halen bij Rob Kwinten in Valkenswaard. Tijdens een zoektocht naar een andere auto en enkele proefritjes te maken met verschillende modellen was de keuze duidelijk. Het merk en het type was bekend, de kleur en welke opties er op moesten zitten was ook duidelijk, nu nog een zien te vinden. Toch maar eens bij Rob op de koffie, hij heeft aan een beknopte samenvatting van onze wensen genoeg. Na een paar dagen kreeg ik al een belletje : gevonden , al mijn wensen waren vervuld . Rob heeft aan een half woord genoeg en komt zijn afspraken na . Zoekt u een andere auto ga eens bij Rob Kwinten kijken , hij heeft eerlijke occasions staan maar ook een zoektocht voor liefhebbers van een speciaal mijn merk gaat hij niet uit de weg en de koffie staat altijd klaar .
4-11-2022 12:15:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen dinsdag mijn auto opgehaald bij Rob. Opel Grandland x. Gelijk bij binnenkomst ben ik zeer goed en vriendelijk ontvangen. Na een gezellig praatje werd het tijd om naar de auto te gaan. Bij de auto aangekomen kreeg ik alle uitleg die ik wilde over wat er allemaal voor mogelijkheden op en in de auto zaten, en dat zijn er veel. Toch nam Rob alle tijd om het uit te leggen en op een manier die ik goed begreep. Rob vroeg of ik nog meer wou weten, maar het enige dat ik nog wou was snel in de auto rijden. Het vertrouwen voel je al bij binnen komst Rob is een man die weet wat hij wil en vooral weet wat een klant wil (een betrouwbare auto) en dan zit je bij Rob op het juiste adres. Het vertrouwen spat er van af gelijk al als je binnen komt. Zou ik dit bedrijf aanraden? JAZEKER.
29-6-2022 23:03:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een auto hier aangeschaft, zeer tevreden mee! Goede service en erg klantvriendelijk.
3-6-2022 11:18:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ondanks mijn nieuwe Volkswagen Polo mogen ophalen bij Rob. Super service! Toen ik belde of ik s’avonds om 20:00 kon komen kijken was dit geen enkel probleem. Auto stond buiten en was ook gelijk klaar voor een proefrit. Ook met het afleveren week Rob af van de openingstijden en kon hij mij helpen op de gewenste tijden. Rob geeft ook aan dat als er iets is je hem dan gelijk kan bereiken, dit brengt vertrouwen dus met zich mee. Daarnaast is Rob ook alle afspraken netjes nagekomen. Al met al een fijne ervaring over gehouden aan het proces van een auto kopen bij Rob.
12-3-2022 11:57:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onlangs heb ik mijn eerste auto gekocht; een geweldige Citroën C1. We zijn hiervoor speciaal voor Rob naar Valkenswaard gereden en dat was 100% de moeite waard. Hij gooide de zaak graag nog eventjes voor ons open, ondanks dat het buiten openingstijden was, en we werden ontzettend gastvrij ontvangen, met goeie koffie. De auto die ik op het hoog had stond al klaar voor een proefritje, 'kijk maar hoe lang je wegblijft'. Hij dacht in alles mee, was eerlijk en alles werd top voor me geregeld. Rob, nogmaals kei bedankt en groetjes!
20-10-2021 10:58:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Een echte vakman met passie en ervaring. Hij neemt de tijd voor je ook al is de zaak gesloten. Het Afgeven van de auto is goed. De auto wordt nog gecontroleerd, en mocht er nog wat mee zijn wat kan gebeuren lost die het netjes samen op! Zeker een aanrader om eens langs te gaan en mocht hij geen geschikte auto hebben staan zou ik zeker aanraden om hem eens een zoekopdracht te laten doen!
20-7-2021 22:33:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Recht is recht en krom is krom, Rob is een fijne gast, heeft mooi spul staan, met een goede prijs en komt zijn afspraken na. Hij doet steeds weer wat extra moeite om je tot dienst te zijn. Als je vooraf belt staat alles netjes klaar, twijfel je maak dan vooral nog een proefrit met een andere auto of kom een keer terug zodat je het zeker weet. Geen verplichtingen, reëel en alles vriendelijk en positief (maar zeker geen gladde verkoper). Voor ons in ieder geval de volgende keer weer!
4-6-2021 10:40:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren mijn eerste auto gekocht bij Rob. Een fiat 500! We werden al direct goed ontvangen en hij was erg gastvrij. Er was totaal geen sprake van opdringerigheid. Direct een proefrit kunnen maken. Wij hadden dan ook direct een goed gevoel bij Rob. Ook de aflevering was erg prettig. De afspraken zijn goed nagekomen en de service is echt top. Rob nogmaals ontzettend bedankt!
24-5-2021 23:01:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
super net bedrijf die altijd klaar staat voor zijn klanten, ook als er iets niet goed is aan de auto word dit super netjes en volgens volledige tevredenheid opgelost! ik kan dit autobedrijf voor iedereen aanraden. rob nogmaals bedankt voor de goede service.
5-4-2021 16:32:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
we hebben een Nissan qashqai bij Rob gekocht, wat een gast vrije verkoper, werd goed ontvangen, een lekker kop koffie bij gedronken...goeie service, goeie uitleg, niks opdringerig, mochten een proefrit maken...zonder verplichtingen.....echt super super gewoon een 10 voor alles en beveel ieder die een auto zoekt...toch is eerst bij Rob binnen te lopen.....
8-3-2021 17:16:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekende service. Ik heb een Fiat Panda gekocht bij Rob. Het begon al gelijk goed met een hartelijk en gastvrij ontvangst. Een prettig en deskundig gesprek over de auto. Ook de aflevering was netjes voorbereid. Rob denkt met je mee en ik bedank hem voor de goede service. Echt een aanrader! Dit is een fijn bedrijf met 5 sterren service.
12-2-2021 13:29:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag heb ik mijn Kia Picanto op kunnen halen bij Rob. Geweldige gastvrije service die hier verleend wordt Bij Rob Kwinten auto's. Alles wordt tot in de pintjes netjes afgehandeld. Een vertrouwd adres met mooie deals en zeker een aanrader voor iedereen die een veilige goede auto wil kopen!